Com arribar


Veure mapa més gran
  • Per carretera

 -  Viatjant a Alcover amb cotxe

Alcover es troba a 14 quilòmetres de la sortida 11 de l'autopista AP-7 que ve directa de Barcelona. Agafant la sortida 34 de Reus venint de València (Reus està a 13 quilòmetres d'Alcover).

 - Viatjant a Alcover en autocar
Hi ha una línia regular de servei d'autocar que va des de Barcelona fins a Reus, i molts tenen parada en Alcover, o sinó, poden baixar a Valls o a Reus. Hi ha una altra línia d'autocar que va des d'Alcover a Tarragona.

Per a més informació sobre horaris clica AQUÍ.

  • Per ferrocarril

Per Alcover passa la línia de ferrocarril Lleida Pirineus – Barcelona. En Alcover no hi ha un servei d'estació de tren; per tant, els passatgers han de comprar el bitllet al revisor; sinó, et poden multar.
Hi ha servei de trens regulars des de Barcelona, els viatges tenen una mitjana de durada de 90 minuts. L'estació de tren de Reus (només a 10 minuts amb tren) o l'estació de Tarragona (a 20 minutos amb tren), són també el punt per anar a altres parts de la regió.

Per a més informació clica AQUÍ

 

  • Per aire

Alcover està situat a 13 quilòmetres de l'aeroport de Reus. Pots llogar un cotxe, agafar un autocar o un taxi des de Reus. El segon aeroport que es troba més prop d'Alcover és el de Barcelona (Aeroport del Prat) que es troba a 106 quilòmetres d'Alcover.

Pàgina d'interès
AENA (Aeroports Espanyols i navegació Aèria)

CALÇOTADA ¡OFERTA!

Nuestra casa está situada a Alcover, al corazón del Alt Camp, cuna de los "calçots", allí donde se realizan las mejores "calçotades".

Sólo para realizar una reserva de fin de semana, dos noches, a la casa, les regalaremos 100 calçots, totalmente gratuitos

Centre adherit a la destinació de turisme familiar l'any 2014
Hort de la Cinteta, alojamiento rural recomendado en Tarragona (Alcover)
Tercer mejor alojamiento según los viajeros de EscapadaRural

Contacto

 

 

Hort de la Cinteta

Carrer de la Garriga 25
43460 Alcover-Tarrgona

 

Teléfono: (+34) 685176951

Correo electrónico: info@hortdelacinteta.com

Infórmese de cómo llegar.

Haga una reserva rellenando nuestro formulario de contacto.