Llocs d'interès i activitats

Alcover

Alcover és un poble únic; la seva localització. Entre la Costa Daurada i les muntanyes de Prades. A tan sols a 13 quilòmetres de Reus i a 100 de Barcelona, Alcover és un bonic i inoblidable lloc per visitar, una encantadora barreja del modern i l'antic; una combinació entre un vell poble de mercat i una moderna comunitat industrial.

Alcover és també el centre ideal des d'on visitar altres atraccions turístiques de la regió.
Els atractius de la població són el museu local i la seva col·lecció de fòssils Lagerstätten, l'Església Nova i l'Església Vella, les característiques arquitectòniques d'alguns edificis i la naturalesa que envolta la població. El mercat setmanal en el centre del poble data de l'època Medieval i el casc antic encara conserva la forma de les muralles que daten del segle XIV, on només es conserven algunes torres de vigilància. 

Per més informació:Activitats de Muntanya

Has visitat la "Vall del Glorieta"? Aprofita els matisos de colors que ofereix la vall.

La "Vall del riu Glorieta" acaricia la vila amb un verdor i una llum especials. En aquest lloc es pot gaudir de la meravella dels seus tolls d'aigua transparent, una rica fauna i flora de pi i alzina que ens transporta a un món intemporal.

 

 

Podem aconsellar-li sobre les activitats disponibles, entre elles:

  • Senderisme
  • Escalada
  • BTT
  • Cicloturisme
  • Barranquisme
  • Recolección de bolets
  • I molts mésPer la seva situació, Hort de la Cinteta, és l'enclavament perfecte per realitzar activitats variades i de tot tipus. Estem a 20km. de les millors platges de la "Costa Daurada", 20km de Port Aventura, 80km. del Delta de l'Ebre i a 100 de Barcelona.Més informació:Activitats culturals

Des del nostre allotjament podràs visitar una àmplia i variada oferta cultural.Activitats d'oci

CALÇOTADA ¡OFERTA!

Nuestra casa está situada a Alcover, al corazón del Alt Camp, cuna de los "calçots", allí donde se realizan las mejores "calçotades".

Sólo para realizar una reserva de fin de semana, dos noches, a la casa, les regalaremos 100 calçots, totalmente gratuitos

Centre adherit a la destinació de turisme familiar l'any 2014
Hort de la Cinteta, alojamiento rural recomendado en Tarragona (Alcover)
Tercer mejor alojamiento según los viajeros de EscapadaRural

Contacto

 

 

Hort de la Cinteta

Carrer de la Garriga 25
43460 Alcover-Tarrgona

 

Teléfono: (+34) 685176951

Correo electrónico: info@hortdelacinteta.com

Infórmese de cómo llegar.

Haga una reserva rellenando nuestro formulario de contacto.